Těžce snadno

Těžce snadno

Anotace: protiklady

Sbírka: Eternit

Těžké je nevidět
Snadné je zavřít oči

Těžké je neslyšet
Snadné je zacpat si uši

Těžké je nemluvit
Snadné je mlčet

Těžké je necítít
Snadné je trpět

Tak proč tomu tak není?
Proč tě stále vidím?

Tak proč tomu tak není?
Proč tě stále slyším?

Tak proč tomu tak není?
Proč s tebou stále mluvím?

Tak proč tomu tak není?
Proč k tobě stále něco cítím?

Odpověď těžká není
Důvod snadný je

Ze srdce mi pramení
Dvě slůvka: Miluji tě
Autor PMU, 08.05.2010
Přečteno 335x
Tipy 4
Poslední tipující: čokoládka, Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí