Loučení

Loučení

Anotace: poslední loučení, kdo zažil pochopí

Loučení

když rozchází se dva
to snad příroda je trestá
proč je jen tak zlá
a proč se prvně neptá

snad zastaví se voda v řekách
a zhasne sluneční svit
když dva se loučí v lukách
když se chtějí rozejít

vždyť mám Tě strašně rád
a Ty to, Lásko znáš
vždy Ti budu věrný
i když mě odmítáš

snad jednou přijde den
a Ty řekneš: vrať se mi
možná nebude to sen
a Ty se rozmyslíš
Autor slamtron, 22.12.2005
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Duše někdy bolí.

22.12.2005 16:12:00 | jarynbacin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí