Láska

Láska

Anotace: možná se opakuji

LÁSKA

Láska je štěstí
láska je dar
když se Ti splní
a když nejsi stár

Vždyť nejvíc, co kluk má
a nejvíc udělá
pro dívku svou
kterou upřímně rád má

Pro ni je schopen
i obětí svých
též život nasadit
ve zlých chvílích

O ni se strachuje
tisíce nocí
o tu, co miluje
a v srdci nosí

Nikdy by neměnil
i kdyby měl v moci
vybrat si královnu
anglických nocí

Radši by vyrval si
srdce ze své hrudi
než by ji opustil
a řek, že láska studí
Autor slamtron, 22.12.2005
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na to téma už bylo napsáno vše. To téma je proto samo o sobě klišé. Píšeš dobře, vymysli jiné téma.

22.12.2005 16:11:00 | jarynbacin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí