Já a Ty

Já a Ty

Anotace: Mám chaos v hlavě...jsi tam jen Ty a znovu Ty !

Jak Ti říci mám,
Že se mi po Tobě stýská.
Jak Ti říci mám,
Že Tě miluji?

Když procházím okolo tebe,
Jdu tiše, uzavřená do sebe.
Hlava mě pálí, žaludek svírá,
To protože se bojím, že nikdy nebudeš má milá.

Tak jak Ti říci mám,
Že další dny bez tebe, už asi nepřežiji,
Tu největší krásu světa Ti dám,
Protože jen tebe miluji!
Autor Ailise Bedmin, 08.05.2010
Přečteno 472x
Tipy 5
Poslední tipující: Duhová, Mraveneček, synanceia, sttavar
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí