Teď

Teď

Anotace: vypuštění náhlých myšlenek

V opilosti zase ulehám,
hlavu plnou starostí mám.

A že jsem jiná?
Někdy i líná?
Spousta lidí mě nechápe,
v myšlenkách mých tápe.

A co, že nejsem kopie,
srdce mé pro vás bije.

Byla, jsem a budu
strážcem svého osudu.

Nikdo mě nikdy nezmění,
ani ty, snadné pokušení.

Jsi tak daleko a přitom blízko,
smutno je, ale v tom něco písklo,
zpráva od toho, co hladil mě nízko,
kamarád na moje bolavé srdíčko,
do pohody, když je mi jaksi úzko.

Ale proč láska k nám nepřišla?
jsme takový bláznivý strašidla.

Dost už...

Trápení a starosti hodím za hlavu,
ve snech a myšlenkách dále si plavu.
Autor Niky88, 08.05.2010
Přečteno 346x
Tipy 12
Poslední tipující: lexus, s.e.n, mida, enigman, Larey, CULIKATÁ, Kett
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké říkáníčko,
slzička s něj zkápla,
to pro novou naději,
trošku ji zalila,
aby lépe rostla.

14.05.2010 23:17:00 | s.e.n

i já pokadé znovu povstanu jak fénix z popela
a znovu věřím

10.05.2010 22:31:00 | mida

Nikčo,trápení hoď za hlavu
a najdi dobrou náladu :-)

08.05.2010 21:51:00 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí