Ona

Ona

Jaké budou tvoje oči
až poprvé spatří,
že duše je krásnější než tělo
a až si uvědomíš, že je to ona.
Je to opravdu ona!
A budeš mi chtít napsat,
žes ji konečně spatřil…
Ale koho?
Je to opravdu ona?
Jsi to ty?
Jsem to já?
Kdo z nás se probudí dřív?
Čí tréma poslední odezní?
-moje, tvoje, její-
šedé kruhy pod očima
ti naznačí, abys neodcházel,
ale kdo může zastavit vesmír?
A kdybychom mohli,
udělali bychom to?
Nevěřícný pohled tě bude provázet
jak zabouchneš dveře auta,
až odjedeš,
až budeš spát a dýchat!
Jak budeš žít bez ní…
Pak mi napíšeš,
žes ji potkal
a já zastavím vesmír
a uchopím tě za ruce
a budu ona, budu to já
a budeš to ty…
a pak už budeme jen my
a vesmír…
Autor Demotivovná Dezorientace, 08.05.2010
Přečteno 289x
Tipy 2
Poslední tipující: 4LJFilip, Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí