Slib daný půlnoci

Slib daný půlnoci

Anotace: Lyrika/Nokturna

Mámivá noci, naplněná sněním!
Chci stát tu a nyní bez pomoci
a ráno pak usnout s odpuštěním.

Čarovná noci, proklínaná bděním!
Mám hvězdy snad počítat v bezmoci
a lásku svou pohřbít s kuropěním?

Úkladná noci, provázená hřměním!
Chci snít tu a slibovat s půlnocí,
že lásku v hněv nikdy neproměním.
Autor Maura, 09.05.2010
Přečteno 397x
Tipy 18
Poslední tipující: Teop, modrá..., Bíša, Mbonita, Zasr. romantik, NikitaNikaT., Psavec, hašlerka, Květka Š., labuť, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Od lásky ke hněvu někdy daleko nebývá... osud lidí...

09.05.2010 15:03:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí