Sním jen...

Sním jen...

Anotace: tato basnicka neni spatná, ale mam uz i lepší Niki

Mám tě moc ráda,
ale je tu jedna vada.
Co tak koukáš?
Jsi super fešák!
Mé pohledy,
jsou jak pro bohy.
Ale za to ty!
Nejsi ani tý dobroty....
mít nějakej zájem,
projít společným rájem.
Tak sním jen...
sen za snem...
Autor chumka, 22.12.2005
Přečteno 491x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taková trošku moderna. Není to moje krevní skupina, ale jinak dobré.

22.12.2005 16:00:00 | jarynbacin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí