Moje naděje zmizela

Moje naděje zmizela

Anotace: Výlev mých citů. Měl tu být a není. Miloval mě vůbec? Nenávidí mě? Proč by měl?

Byla tu
naděje.
A nic se
neděje.
Byla tu.
Odešla.
Mě jenom
obešla.
V celé své kráse
kolem mě prošla,
špitla mi do ucha-
„Tvá touha pošla.“
Slzy
z očí se linou.
Tvojí.
Jen tvojí vinou!
Šťastná jsem byla,
o tobě snila,
zmizel jsi.
Nehlesl.
Chtíč ve mně
poklesl.
Zmizel jsi.
Nejsi tu.
Srdce je
v kokpitu
padajícího letadla,
jež do země se řítí
a ty ani nevíš
co vše k tobě cítí.
Ten cit je k tobě!
Je velký, je pořád!
A byl i v době,
když jsi tu nebyl.
Já snila o tobě,
o mém princi krásném.
Byli jsme při sobě.
Spolu v nebi jasném.
Šeptal jsi „Skoč!“
Miloval si.
Nenávidíš.
Jen nevím proč…
Autor Lina, 09.05.2010
Přečteno 303x
Tipy 6
Poslední tipující: dracekklarka, Labanda, Čoki, gembo, Maranatha
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st krásné

11.05.2010 00:19:00 | Labanda

To se ti moc povedlo...piš ,piš

10.05.2010 19:50:00 | Čoki

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí