Toužím

Toužím

Anotace: Toužím žít s někým společný život...

Toužím po tobě, po Tvých dotecích,
po s tebou strávených nocích,
toužím po polibcích od Tebe,
které mě posílají do nebe.

Toužím po lásce, která mi úsměv dá,
a která mi jizev na srdci moc nepřidá,
toužím potom slyšet ta dvě slova,
říkej mi je prosím zas a znova.

Toužím být s tebou do konce věčnosti,
žít v jednom bytě plném lásky a věrnosti.
Toužím zemřít s pohledem do očí Tvých,
nechci nic víc než jen lásku a smích.
Autor Anches, 09.05.2010
Přečteno 371x
Tipy 4
Poslední tipující: betmen71, Mraveneček, Javavia, Maranatha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí