CHCI CHCI CHCI

CHCI CHCI CHCI

Anotace: A myslím, že to v podvědomí chceme všichni.. :)

Chtěla bych být inteligent,
chtěla bych být vzácná,
chtěla bych být vzorem všem,
chtěla bych být krásná.

Chci všem dávat sílu žít,
chci jim prostě vzorem být,
chci být jejich inspirací,
chci být vzorem tvůrčích prací.

Chtěla bych být jako oni,
chtěla bych být skvělá,
chtěla bych mít sílu sloní,
chtěla bych být šťastná.

Chtěla bych být ptáček v letu,
chtěla bych se smáti světu,
chtěla bych být uctívána,
chtěla bych být milována.

Chci být prostě zvláštní,
chci být něčí vášní,
chci být touhou objetí,
chci vše hned a vzápětí...
Autor AH, 22.12.2005
Přečteno 600x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Stačí,když přestaneš říkat- chtěla bych a chci být a řekneš prostě budu..a budeš...

22.12.2005 17:43:00 | Branwen1

Díky! :)

22.12.2005 17:02:00 | AH

Výborná věc. Líbí se mi to, a je to i z velký části pravda.

22.12.2005 16:58:00 | the_carrion

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí