Ukameňovala..

Ukameňovala..

Anotace: .. ma

Ukameňovala ma hviezdnym prachom
prefackala dlaňou, v ktorej má srdce
spŕškou sĺz bubnuje mi ako hrachom
na obe plecia od bozkov horúce..

zažívam tento sen, iba ak vo sne
že ľúbi ma, ak, len v ňom je to pravda
a keď mi telo do svitu neobschne
takým snom uverím, že má ma rada

lásku jej v slnečnom kúpeli vrátim
na pravé poludnie - vtedy nesnívam
v ružovej záhrade, pod slnkom zlatým
pred ňou city do snov nepoukrývam
Autor Petbab, 10.05.2010
Přečteno 300x
Tipy 25
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Simísek, hašlerka, labuť, Flamy, Lota, Elza511, Sima, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

láska...bolí

10.05.2010 19:02:00 | Simísek

Výborné,fajnové...moje vlnová frekvence...opět smekám,Petře...ST*

10.05.2010 17:03:00 | Elza511

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí