Řekla jsem dost

Řekla jsem dost

Anotace: Chytrá dívka se změnila v silnou ženu, která ví, že jeden muž není na světě to nejdůležitější...

Balím své věci u tebe v bytě
a připadám si jako vyhaslý knot svíčky,
mám strach,
vždyť duši mám tak černou,
že nevezmou mě k sobě ani jeptišky.

Měla jsem sny jako všechny dívky
a velké slečny,
viděla jsem jen muže,
který je pohledný a jedinečný,
přes zamilované pozlátko jsem neviděla víc,
jen že se chceš mnou chlubit
a pak odhodit jako nic.

Byla jsem naivní,
teď cítím k tobě jen nenávist a zlost,
však včera jsem si řekla,
já končím a mám už všeho dost.

Prosíš a škemráš mi teď u nohou,
neposlouchám tvé sliby ani prosby,
jsem dávno někde jinde,
jsem už za vodou.

Moje lítost a láska
zvítězila nad smyslem žití,
tvůj hlas mi připadá jak vzdálené vytí.

Mě láká venku slunce a lidi,
barvy, hlasy a básníci,
co se stydí...
Autor BARBYE, 10.05.2010
Přečteno 295x
Tipy 12
Poslední tipující: Sad_Optimist, NikitaNikaT., Labanda, Psavec, enigman, Květka Š., modrá..., Mbonita, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Člověk by si vždy měl jít za tím, po čem touží... být šťastný a žít po svém... a nezáleží na tem, že to napoprvé, či podruhé, jedno pokolikáté... že to nevynde.

11.05.2010 08:11:00 | NikitaNikaT.

st to znám ;-)

11.05.2010 00:06:00 | Labanda

někdy je třeba sbalit se a vyjít ven...

10.05.2010 16:52:00 | enigman

Moc pěkné.

10.05.2010 14:53:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí