Květy srdečníku

Květy srdečníku

Anotace: a jeste jedna

V životě po mnohém toužíme.
Po šperku, slově díků,
však nejhezčí dárek od muže
-KVĚTY SRDEČNÍKU

I v době, kdy hejno odlétá..
mráz ovládne kraj snílků..
Tam čas lásky rozkvétá,
kde KVĚTY SRDEČNÍKU

Nažloutlé lístky opadnou
i v rukou odborníků.
Pocity viny uvadnou..
Jen s KVĚTY SRDEČNÍKU

Až kořen nemoc ovládne,
stop bolest v kapesníku.
Jsou děti lásky proradné
ty KVĚTY SRDEČNÍKU!
Autor gaginas, 20.06.2004
Přečteno 1333x
Tipy 2
Poslední tipující: Lachailla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí