....Láska....

....Láska....

Anotace: ...chceš cítit mou přítomnost....

Vyznávám se z hříchů světa!
O čem vypovídá tato věta?
Vyznávám se z hříchů světa!
Jsem " LÁSKA " a prosím za člověka!

Na rtech máš údiv, proč právě já?

Jen já znám ta místa,
tu malou skrýš,
kde láme se tato věta
v tom o čem právě sníš!

V srdci Tvém teď cítím ticho,
smutek a snad i žal?
Vidím,že trpíš,trpíš tiše dál!

Po tváři mi slza stéká,
já znovu tu prosím za člověka!

Jsem láska, jsem srdcebol,
jsem vzdálená i blízká,
jsem střípek Tvého štístka.

Bezemne jen světem bloudíš,
něco jako něžný vánek,
svou píseň si smutně foukáš
a myšlenky přeruší jen spánek.

Tak se už nevzpírej,
do boje se dej,
vím,že chceš cítit mou přítomnost
a já slibuji,
že budu ve Tvém srdci stálý host.
Autor Julia, 22.12.2005
Přečteno 557x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Ráda se vracím ke Tvým básním.Některé si otisknu,abych nemusela stále hledat.Dík za ně.Čau.

22.08.2006 14:19:00 | s.e.n

Co k tomu dodat, emotivní, upřímné, dojemné...

09.01.2006 09:41:00 | Tony.Navaro

...a dokáže mě naštvat(v dobrém),když je komentář lepší jak dílko!!!Ale i tak ti děkuju za milá slůvka,potěší od někoho,kdo tak hezky píše!

02.01.2006 15:33:00 | mexico

originální nápad,hezky zpracovaný...líbí se mi

22.12.2005 21:12:00 | mexico

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí