Len jedno

Len jedno

Anotace: o láske??? pár otáznikov...nedefinovateľné...

Mlčanie do ticha
a výbuch hnevu.
Popol vo vetre
ešte neklesol.
Chutíš po mäte
a po nás.
Tvár skrytá v dlaniach.
Už bolo na čase.
Mlčíš mi do úst
ach, tá chvíľa ticha...
Napreduje.
Mlčíš mi do vlasov,
na krk,
všade...
Prečo nekričíš?
Autor Ria, 11.05.2010
Přečteno 282x
Tipy 3
Poslední tipující: jarmil, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí