Zase Ti píšu lásko

Zase Ti píšu lásko

Anotace: Když jsi byl blízko bylo to jiný, teď když jsi daleko smutek je ve mě zas, tak přeju Ti ať všechno Ti vychází a nádhernej vánoční čas. Až jednou půjdeš kolem mě zase, bez ostychu a s úsměvem, zašeptám potichu, že jsi mé jmění a já Tvým malým andělem.

Zase Ti píšu lásko, jak dlouho už to je,
co jsi pryč a co jsi se neukázal,
zase Ti píšu lásko, jak dlouho už to je,
co sbohem jsi mi vzkázal.

V duchu Tě hladím lásko, jak dlouho už to je,
co Tvoje ruka hladila moji,
v duchu Tě hladím lásko, jak dlouho už to je,
co byla jsem jen Tvojí.

Zas další vánoce po roce, uteklo to jak voda,
má touha ve mě s Tebou být sílí,
zas další vánoce po roce, uteklo to jak voda,
chtěla bych zastavit tu chvíli.

Přijít zas k Tobě blíž a všecky smutky smazat,
políbit Tě, obejmout, nepustit.
přijít zas k Tobě blíž a všecky smutky smazat,
nikdy Tě neopustit.

A tak Ti přeju štěstí, lásku a ať Ti všechno vychází,
vrať se k nám zpátky brzy zpět,
a tak Ti přeju štěstí, lásku a ať Ti všechno vychází,
jsi moje všecko, můj malý svět.
Autor grázlík, 22.12.2005
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí