Amorův trest

Amorův trest

Anotace: Ach ubožátko zmatené, dýkou ve dví rozklaté, Afrodítou znavené, Amorovým trestem proklaté, ...

Ach ubožátko bezbranné, na kousky rozbité,

šrámy nezdarů odrané, ze střípků naděje skládané,

navdory všem útrapám, stále biješ dál a dál.

Proč, každičký, proč by jen bral a bral!!!



Bum bum, bum bum, každému dni vstříc jdeš s vlastní vervou,

řekni přoč, čekáš, že z tebe i ten poslední život servou?



Kolikráte jsem tě již pozbíral a z milionů střípků poskládal,

oči ti rozumem rozvíral a přec tvou logiku postrádal.



Ach ubožátko zmatené, dýkou ve dví rozklaté,

Afrodítou znavené, Amorovým trestem proklaté,

navzdory všem překážkám, ty si tlučeš stále dál,

Cožpak není tu někdo, kdo by ti svou lásku dal!?!
Autor FeaTir, 11.05.2010
Přečteno 392x
Tipy 9
Poslední tipující: Sladkalu, Labanda, Andee, Žqáry, Skalsky Pavel, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dávám velké ST...protože se mi moc líbí...

19.11.2010 00:21:00 | Sladkalu

st a určitě je ;-)

15.05.2010 00:17:00 | Labanda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí