Smíření

Smíření

Anotace: Někdy je smíření se situací výhrou ...

Sbírka: Trocha poezie, co snad nezabije.

Ženy toužící,
muž s nožem stojící.
Jedna jak sen, jedna jak skála,
jedna si ochrany tvojí žádá.

Tvé srdce bijící,
svědomí řešící.
Slzy a výčitky utišíš brzy.
Sen tvůj si ponecháš a to mě mrzí.

Skála stojící,
větru se smějící.
Nůž kámen hladí, ostří si brousíš
a kameny v oblázky změnit zkoušíš.

Logikou žijící,
lásce se bránící.
V kameni vryp a nůž ostří zkalené.
Kdo z očí sejde a kdo si pak vzpomene?
Autor kidmed, 11.05.2010
Přečteno 348x
Tipy 3
Poslední tipující: Skalsky Pavel, CULIKATÁ, aniger
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí