V samotě

V samotě

Anotace: Starší dílo. Nebyla jsem, nejsem a doufám, že ani nikdy nebudu v podobné situaci. Tehdy jsem však na tohle téma hodně psala - čert ví proč :,)

V samotě se probouzím,
v samotě i usínám.
Už mě to však nesouží,
už se nevzpírám.

Zvyknete si brzy,
až nebude co ztratit,
až vyschnou vaše slzy,
když vám nic nezbude.

Kolikrát mi v hlavě
zazní otázka:
"Proč jsi mu vlastně tehdy
dveřmi nepráskla?

Pustilas ho k sobě,
on ti klid tvůj vzal
a teď, myslíš stále naň?"

Už není cesty zpět,
čas nevrátím,
a za svou velkou hloupost,
smrtí zaplatím.
Autor E., 11.05.2010
Přečteno 474x
Tipy 3
Poslední tipující: Charibeja, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí