Bohyně

Bohyně

Anotace: Byly tři

Bohyně
byly tři.
Krásné a všechny stejné.
Přesto úplně jiné byly
a v jednu chvíli se mi zdálo,
že to jsou krásné víly
ukatující své krásné tělo.

První byla sestra druhé.
vlasy měla prosté, chudé.
Úsměv něžné Marion,
jako víno Avignon.
Bosou dottýka se
mojí kůže,
ta červená jako růže,
ODCHÁZÍ

Druhá něžná pokušitelka byla.
Její velká ňadra vylezlá
mne pokouší.
Je krásná a tajemná.
Červené vlasy jí planou po kraji
a já ji obdivuji potají.
ODCHÁZÍ

Třetí se ke mně vžene.
Je krutá.
Škrábe a kouše-
pokouší se mi vnutit.
Nepodléhám, vždyť mé touhy
myslí na první a druhou.
Shazuji ji na zem,
jsem blázen?
ODCHÁZÍM
Autor Baghyra, 22.12.2005
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí