Neklid

Neklid

Anotace: déšť a hlad, stejně prach v Ostravě nikdy nezamete

Proč slunko svítí a všechno kvete
Když mě to budí a stejně zebe

Ptáci svou lyriku řvou a neznají mezí
Kostely nesportovně odbíjejí čas

První středu v měsíci byl klid
Siréna sobecky si vyspávala

S nepravidelným klidem na tebe myslím
A všechno kolem řve a kvete
Autor fisico, 11.05.2010
Přečteno 311x
Tipy 2
Poslední tipující: aniger
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí