Srdce na skále

Srdce na skále

Anotace: !

Sbírka: Eternit

Pod stromem na skále
Leží moje srdce vybledlé
Na rozžhaveném slunci
Nezvedá ho nikdo nadále
Je pořád samo vyprahlé
Snad ho sežerou vlci

Neznaje štěstí umírá
Nedostane se nikdo k němu
Jen vlci mají na to právo
Další den a zas svítá
Všechno se zdá k ničemu
Kéž by se mi to jen zdálo
Autor PMU, 11.05.2010
Přečteno 324x
Tipy 2
Poslední tipující: Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí