Sestřičko Půlnoci

Sestřičko Půlnoci

Anotace: originál: http://jdem.cz/e7eu8

Drahá sestřičko Půlnoci,
tady mě máš - snažím se dosáhnout na měsíc!
Drahá sestřičko Půlnoci,
tady mě máš - blázen den ode dne víc...
Drahá sestřičko Půlnoci...

Drahá sestřičko Půlnoci,
slyšíš mě, jak tě volám?
Slyšíš mě dobře?
Slyšíš mě vůbec?!
Drahá sestřičko Půlnoci,
jsem do tebe blázen!
Mám v hlavě jenom zmatek...

Drahá sestřičko Půlnoci,
myslím, že víš - měl jsem na dnešek sen:
má matka v mojí posteli,
byli jsme opilí a veselí,
otec po mě střílel svým šestiraňákem....
Drahá sestřičko Půlnoci,
jak můžu zabránit svým snům?

Poslouchej mě, sestřičko, Půlnoci:
to kvůli tobě je ze mě bezďák!
Chodím po městě jen v hadrech a občas jen tak...
Hej! Kde jsi, sestřičko? Půlnoci!

Slyšíš mě, jak tě volám?
Slyšíš mě dobře?!
Slyšíš mě vůbec...
Autor Bůchví..., 11.05.2010
Přečteno 350x
Tipy 3
Poslední tipující: Aleinad, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí