Maličký snílek

Maličký snílek

Anotace: Sny realitou? Jednou..

Za rouškou noci
halíc se v závoji,
čekaje na ranní mlhu.
Maličký snílek,
světem snad neznalý,
podléhá vnějšímu vlivu.

Snídaně na polštář,
probouzení v realitě,
která ne vždy musí být špatná.
Maličký snílek,
předsudky jemu vpité,
vzpomínka na ně však matná.

Polední slunce,
leskne se na řece,
konečně přišlo léto.
Maličký snílek,
ulicí projde se.
Proč všude slyší: Vzdej to!

Procházka na břehu
večerem krytá,
můžeme spočítat hvězdy.
Maličký snílek,
život jej vítá.
Maličký snílek,
dávno už nesní.
Autor Twinx, 11.05.2010
Přečteno 315x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, ilona, L. Šebestián Borský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí