opouštím...

opouštím...

Anotace: ...

Záře tvých horkých prstů uvadá
je líná, poryvem větru uhasíná
tvé prsty odkvétají
jako pampelišky v jarních loukách
a vlídný vítr je rozfoukává
do dálek vlahých
lehce dopadá jarní déšť tvých očí
na mou tvář
a já jsem vzdálenější
než dřív
usínám na stohu posečené trávy
a cítím vůni jara
jež pomalu a jistě vyprchává



.
Autor Andee, 11.05.2010
Přečteno 302x
Tipy 1
Poslední tipující: kaaamiiii
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí