Rub a líc

Rub a líc

Anotace: |  |  |

Znám tě jen pár chvil,
znám pár tvých polibků.
ale už dávno jsem pochopil,
že nemůžu být bez tvých dotyků.

Víš že tě rad políbím,
víš že mně zlomíš vaz,
víš že o tě stojím,
víš že jsme spolu zas a zas.

Tvoje slova někdy bolí,
moje snad ještě víc,
tak to prostě chodí,
všechno má svůj rub i líc.
Autor Jelitko, 11.05.2010
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbí :-)

11.05.2010 23:56:00 | ajlonka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí