Nemocná láskou

Nemocná láskou

Anotace: ...

Sbírka: Snad ti napoví

Jsem nemocná
a ty jsi můj lék.
Ale doktorů se bojím,
mám z nich strach,
a proto mi tě nikdo
nemohl předepsat.
Říkám si, že to přechodím
nebo vyležím,
ale horečka mi stoupá
pokaždé, když si tě vybavím.
Zatímco stonám,
život mi utíká
a já jen doufám,
že do doby, než mě někdo
odveze na pohotovost,
tě nepředepíšou
někomu jinému.
Autor pusinky111, 11.05.2010
Přečteno 406x
Tipy 3
Poslední tipující: Pevya, ilona, PoeziGirl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc milé verše. Připomněly mi mé mládí a to se moc moc cení!

10.07.2010 21:13:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí