...

...

Anotace: ...

žít je jinak než snít,
žít je víc než chtít,
žít je otevřít srdce,
žít je chutnat trpce,
žít je víc než přežívat,
žít je srdce své otvírat..TOBĚ.

chtít je málo, to se jen něco zdálo,
chtít je jen napůl žít,
chtít jsou jen slova,co používají se znova,
chtít je nemít, jen
chtít je skoro zemřít?


snít je krásné,co takové srdce žasne,
snít je ještě méně než chtít
snít je létat do oblak a pak tvrdě přistát,
snít je jen stín, když duše má splín..
Autor Lindule, 12.05.2010
Přečteno 241x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí