Rekomando

Rekomando

Anotace: Pošťácká - dlouho jsem ji neviděl.

Posílám pozdrav
po kapkách deště
pro tebe miláčku
já chtěl bych ještě

Posílám pro tebe
hubičku malou
chtěl bych si pohrávat
s tou tvojí slanou

Posílám co mám sil
zkoušel jsem obě
ruce už bolí mě
neskončím v tobě

Posílám pozdrav
v kapičkách vody
lásko má vydržím
života svody

Pošlu ti balíček
v něm kousek sebe
až šňůrku přeřízneš
snad poznáš nebe
Autor Tik, 12.05.2010
Přečteno 322x
Tipy 17
Poslední tipující: Zasr. romantik, René Vulkán, hašlerka, Niky88, NikitaNikaT., ta.cupka, Psavec, danav, Pevya, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pošťácké jsou dobré..

12.05.2010 20:31:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí