Niagárské potůčky

Niagárské potůčky

Anotace: ...

Niagarské potůčky



Tony se míjí a odplouvá loď,
hlava je složená v dlaních.
Mrazivý stéká z tváře pot.
Žiji utopena ve vlastních přáních.

Denně prosím sluneční svit,
by chvíli hladil mne po tvářích.
Z přímého jasu, zbyl odlesků třpyt,
jen ta hlava svěšená ve dlaních.

Pichlavý pohled jeho ponurých očí
ulpěl na zraněném srdci
a nebe niagarskými potůčky brečí
přes kapky volám – „Přijdi princi!
Autor Eva:-), 12.05.2010
Přečteno 395x
Tipy 9
Poslední tipující: Gabrielle, Any 4, BARBYE, aniger, Mraveneček, CULIKATÁ, Niky88
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

už letim. íhahaá :)

20.06.2010 15:10:00 | melancholik

Niagáry jsou okouzlující,
stejně tak láska je probouzející..

08.06.2010 13:39:00 | BARBYE

Líbí se mi.

13.05.2010 08:54:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí