Láska smysl má

Láska smysl má

Anotace: **Láska smysl má**

Rozkutálely se korálky,
které jsem kdysi navlekla
na dlouhou nekonečnou nit.

Dlouho mi zdobila krk,
byla jsem plná života.
Červená láska vždy vytryskla
mi do líček a šla k té barvě kuliček.

Bez myšlenek v osmnácti
v lásce jsem se topila,
pak však přišla krize, rozpad,
co jsem to jen ztropila?

Jednoho dne na zápraží,
korálky se roztrhly,
jako hrachy k tomu slzy,
z očí mi pak vyhrkly.

Už můj krk teď nezdobí
kuličková nádhera,
místo toho talismanů
plná kapsa protřelá.

Myslím si, že to je ono,
ten a ten je na vždycky.
Bohužel se musím s slonem
loučit velmi tragicky.

Láska přeci smysl má,
je kamínky zdobená.
Někdy stačí dřevěný,
zlato je teď bezcenný.

Chci zpátky svůj náhrdelník,
dětské hravé perličky,
potřebují cítit něhu
mít zas svoje kuličky.

Láska přeci smysl má!
Autor jerabina, 13.05.2010
Přečteno 322x
Tipy 13
Poslední tipující: Zorenka Ježková, Divoženka1, ilona, devcatko z jetele, Psavec, enigman, labuť, Skalsky Pavel, CULIKATÁ, Mraveneček, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No helé,láska maá vždycky smysl!I ta bolavá!

22.05.2010 02:22:00 | Zorenka Ježková

má...

13.05.2010 09:55:00 | enigman

moc pěkná ST!

13.05.2010 09:27:00 | xoxoxo

Líbí se

13.05.2010 08:56:00 | Skalsky Pavel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí