Kolikrát

Kolikrát

Anotace: Uz je dlouho co jsem to psala..:((

Proč jsi mě nechal bloudit nocí samotnou?
Proč jsi mi nepodal ruku když šla jsem tmou?

Kolikrát jsem volala
kolikrát jsem křičela tvé jméno
kolikrát jsem čekala
kolikrat jsem nedosáhla svého.

Proč jsi mě nechal samotnou jít?
Proč? Proč ma pro mě smysl dál žit?

Nechal jsi mě být
bez slůvka na rozloučenou.
Chtěla bych jinde teď žít
někde, kde slova za nic nemohou.
Nejde to.
Jak bych mohla na tebe zapomenout?
Autor mistake, 23.12.2005
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš to moc pěkné, kdo to zná, tomu je to jasné!

17.05.2006 17:27:00 | Gabrielle Taroka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí