Bojím sa..

Bojím sa..

Anotace: .. (naozaj)

Bojím sa o Slnko
môj sluch ma nemýli
poznám ho po zvukoch
- frekvenciu zmenili

hoc aj za Zemou je
celú noc v zákryte
nemôžem spať, vy hej?
(že sa nehanbíte)

dvíha ma z postele
tremolo pri srdci
studí chlad, po tele
celý sa trasúci

podídem k oknu a
do tmy sa opýtam
vstať sa neokúňam
s hviezdami som tu sám

nikto ma nevidí
ani nevysmeje
nahý som, nekrytý
bez citu - iste nie

hviezdy mi pošepnú
tisícmi hlasov z tmy
- kto Ti už o Slnku
povie viac ako my?

miluj ho, ľúb čím viac
tým skôr ho vyliečiš
ľudsky takpovediac
- rob, čo vieš, ak chceš, píš

básňami oblep ho
kým sa Ti uzdraví
do rána modrého
ako kvet púpavy

vykukne z oblakov
zohreje nočný chlad
ľúbi Ťa rovnako..
ako Ty máš ho rád
Autor Petbab, 13.05.2010
Přečteno 261x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Dygi, zelená víla, enigman, Divoženka1, Psavec, labuť, jedam, Kett, Markéta Hl., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká, líbí se mi.

13.05.2010 16:52:00 | Psavec

Já ho mám taky moc ráda

13.05.2010 12:44:00 | Markéta Hl.

Tak to se mi moc líbí.Moc.
ST.

13.05.2010 12:39:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí