Sám II.

Sám II.

Anotace: indispozice?

Se zaujetím divokých jeřabin
padají tvé oči smělé
Pro křehkou duši vřelé
veselé a chtivé do pavučin

Bůh Hádés je nerad dlouho sám
bydlíš na několika jeho adresách
Běží dál, když jej v boku píchá
Ty přesto se skrýváš

Nezbývá mu než vytrvat
oželet a duši kovat
srdce slova převychovat
Jednou bude i on jeřabiny trhat
Autor fisico, 13.05.2010
Přečteno 352x
Tipy 2
Poslední tipující: aniger, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí