Tma

Tma

Anotace: Smutné TMĚ černá sluší

Mám tichou hodinku
obalenou tmou
Smutné TMĚ
černá sluší
Slunko na okně
se ze tmy směje
Pokojem zní
pomalé tóny
CHILL OUTu
které umí pohladit duši.
Mé duši
také tmavá sluší
celá se do ní zahalit UMÍ.
Autor Ema, 23.12.2005
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí