Jdeš dál? Bolí to!

Jdeš dál? Bolí to!

Anotace: Krásný vztah, hodně hádek, hodně lásky,ale on už to nezvládl...snad to teď zvládnu já bez něj

Je mi po Tobě smutno, moc a moc
a trápím se kvůli Tobě každou noc.
Myslím na Tebe i ve dne zas a zas,
a že prý to všechno spraví čas?

Že Ti už nechybím, že se Ti protivím,
já tomu nevěřím, však nijak to nezměním.
Snad šťastný jsi teď beze mne
a užíváš si každého dne.

S láskou na Tě vzpomíná,
tu jenžs dříve miloval,
jenžs jí srdce daroval.

Ta jenže při pohledu na Tebe se stále třepe,
doufá, že jak sis přál, Ti bez ní bude lépe.
Autor dracekklarka, 13.05.2010
Přečteno 308x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Házté
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

myslím, že to čas spraví...člověk vydrží víc, než by sám čekal. Ono mu totiž nic jiného někdy nezbývá...

13.05.2010 20:47:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí