Bolest

Bolest

Anotace: ....

Mému srdci se plakat zachtělo,
bolí to, jako kdyby celé hořelo.
Kéž by se vše špatné slzami odplavilo
a všechno zlé se v dobré obrátilo.
To by se mé duši ulevilo
a nic by mě pak netížilo.

Slzy kanou po tvářích a studí,
jsou slané a vůbec nechutnají.
Pomáhají však od bolesti mojí,
kdy láska mě s někým spojí?
A mou duši tím upokojí?
Kdy odbije můj čas na orloji?

Věřím, že brzy nastanou časy krásné,
kdy obejmou mě ty ruce spásné.
Přemýšlet nad tím je zatím časné,
těším se však na ty chvilky slastné,
až bude moje srdce zacelené a šťastné.
Autor Anches, 13.05.2010
Přečteno 328x
Tipy 11
Poslední tipující: ilona, betmen71, Dádinka, Mraveneček, Psavec, Mbonita, CULIKATÁ, synanceia
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nwm no...zda se mi ze sem to cetl uz hodnekrat...

30.05.2010 09:10:00 | 4LJFilip

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí