S názvem

S názvem

Anotace: Tak nějak se mi snad chtělo něco postavit do podoby pořádnýho kýče,jídla pro laiky.Ale tak nějak se mi to nepovedlo...nu,posuďte sami

Předběhli ticho,

a poté se nesli

v letu

nad Zemí samotnou.



A též spolu

sestoupili

pod otisky stop

a tam chytali

vodu z okapů.



Já,věčný amatér,

stín bílých perutí,

s hlavou plnou děr,

od kulek deště.

Prosila o další den.



Tak proč jsi pršel málo?



A teď v duchu prosím:

„Příteli,

svitem hvězd

mi nezavírej oči,

teď,

když je to naposled…“
Autor ShavoID, 14.05.2010
Přečteno 267x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí