mno... plostě něco ...

mno... plostě něco ...

Anotace: :) ...

Když tě láska pohltí,
Srdce tvé rozerve,
Duše k oblakům poletí,
Na pádu už nesejde.

Je jemnější než samet
A ostřejší než břitva,
Když pod stůl tě zamet,
Čeká tě osudová bitva.

Jak přejít smutnou událost?
Zkus se trochu vzchopit!
Udělej mu laskavost,
Nesmíš se na něj zlobit

...
Autor beerushka, 14.05.2010
Přečteno 261x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, JEIDY
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí