I love

I love

Anotace: :)

Ten kdo nezná lásku
Jako by byl po smrti
A neuronil slzy kapku
U něčího úmrtí

Láska ke světu
Ke všem lidem
Krása květu
Letí k dětem

...
Autor beerushka, 14.05.2010
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí