Válka

Válka

Anotace: bez anotace

Vzájemně se zatracují,
bez víry,lásky a věčně,
na srdcích si ubližují,
tak bezcitně a zbytečně.

I ruce co kdysi hladily,
jsou náhle těžké a cizí,
nikdo se neptá kde se ztratily..
z nich něžnosti..v hněvu zmizí.

Laskavé pohledy očí,
za facky či posměchy mění,
kdo koho vlastně zničí,
kdo stojí o dobré změny?

Odpustky,svědomí,..kolikrát?
Jdou v bojovném kruhu bez hranic,
kde válí se pod němi smutky ze ztrát,
a křivdy a slzy a pak už nic.

Snad zoufalá mysl marná,
ještě pár slůvek z pravdy zaplétá,
však i ta slova bývaj klamná,
a vítr je kolem jak lístky rozmetá.
Autor Vanilková Ninja, 14.05.2010
Přečteno 317x
Tipy 35
Poslední tipující: jedam, Kars, Kajaro, Holis, enigman, synanceia, Zorenka Ježková, Elisha, Hazentla, STIMPRE, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každá válka někdy končí.

17.05.2010 20:30:00 | Elisha

Věčné prokletí testosteronu...

15.05.2010 11:35:00 | Kokonut

Moc smutné a spoustě žen velmi známé:(.Dobře napsané-St!

15.05.2010 08:34:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí