Vášeň a zklamání

Vášeň a zklamání

Anotace: z mého života

V zajetí vášně jsem byla
a šťěstím při tom oplývala.
Ještě jednou mi své tělo dej
a šťastnou mě tak udělej.
Dokonalý je tvoje tělo
a mě se tolik chtělo
hladit tě a líbat.
Každým dotykem s tebou splývat.
Tohle všechno je už pryč
a mě nezbývá už nic,
než krutý život žít
a o těhle slovech a činech snít.
Autor 1982-JnU, 15.05.2010
Přečteno 359x
Tipy 8
Poslední tipující: Niky88, bejbyyyy, CULIKATÁ, dark evelyn, malá slečna
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dej tomu čas a ono se vyjasní

09.10.2010 16:48:00 | Lilien

moc hezke sikovna :)

15.05.2010 14:32:00 | bejbyyyy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí