Tobě

Tobě

Anotace: pro nejbáječnějšího človíčka, co znám. Její trápení mě bolí...

Odešel a nevíš proč,
honí se ti hlavou zlost,
zavoláš a já ti řeknu dost.
Nenechám tě v tom to víš,
sednu do auta, budu blíž.
Za chvíli, neboj vezmu víno
a propijem celou noc, vílo.

Přemýšlím jak pomoct,
je to taková bezmoc.

Pár slov ti posílám,
ráda tě tak moc mám

Netrap se zlato,
nestojí to zato.

Nenech bolest vyhrát,
nech se zase rozesmát.


Myšlenky převeď někam jinam,
nejsi sama, pojď se mnou tam,
kde je líp, dám ti na tvář smích,
snad uvidím radost v očích tvých.
Autor Niky88, 15.05.2010
Přečteno 386x
Tipy 12
Poslední tipující: Megalo'R, Divoženka1, kleopatra.sedma, Psavec, Sunny Flower, Květka Š., Dádinka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

teda to je krásná myšlenka :-)

24.05.2010 06:16:00 | Divoženka1

Pomáháš už jenom tím, že jsi. A ti je velká pomoc ;)

21.05.2010 09:40:00 | kleopatra.sedma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí