Daru Matky Země

Daru Matky Země

Anotace: ...

Kdo ti vždy ruku podá
VODA
Kdo smývá špíny nánosy
VODA a rákosí
Kdo stéká, když je někdo drzý
VODA a slzy
Kdo otevírá věčnost klína
VODA a vína
Kdo nezakrývá sluch
VODY DUCH
Kdo vidí, přestože je slepý
VODY STŘEPY
Kdo mlčení má v malíčku
rosa, déšť, kapky, sliny
když rybář chytí rybičku
a maže všechny její viny
Kdo končí, kde Bůh začíná
vodní hladina
Kdo unese všech lidí hoře
moře
Kdo bolestí v srdci sténá
vodní pěna
Autor Inge, 15.05.2010
Přečteno 279x
Tipy 7
Poslední tipující: labuť, jedam, BARBYE, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Voda živá :)

16.05.2010 11:43:00 | BARBYE

Zajímavý obsah:)

15.05.2010 21:33:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí