Píšeš

Píšeš

Anotace: .

Sbírka: Píšeš

Modrý inkoust
kape na papír.
Píšeš jím verše,
plné touhy i nenávisti.

Píšeš, jak mě miluješ.
Jak stále vzpomínáš.
Přitom mne nenávidíš,
protože jsem odešla.

Chtěl jsi pro mě napsat i píseň,
která teď leží v šuplíku
zahalena prachem
stále nedopsaná.

Píšeš, jak se ti po mně stýská.
Píšeš i přes to všechno,
že mne chceš.
Autor Kateřina Lukavská, 16.05.2010
Přečteno 428x
Tipy 6
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Boudicca, CULIKATÁ, Házté
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí