A já se ptám proč?

A já se ptám proč?

Anotace: pro někoho jen typické verše, pro mne hlavně vypsání se ze současných pocitů...

Proč u tohohle vše končí i začíná,
proč není vše, tak jak má?
Proč povídáš si se mnou míň a míň,
proč usadil na duši se mi podivný splín?

Proč nedokáži být šťastná,i když po tom tak toužím,
v slzách a smutku sama se tu soužím.
Jen trochu pozornosti, něhy a lásky,
setřít slzy a pohladit duši jedný tmavovlásky.

A já se ptám proč?

Proč není nic podle představ mých,
nudím tě a snad sníš i o jiných,
a já se ptám proč?

Proč chce se mi křičet a řvát z plných plic,
proč to však nejde, i když chci sebevíc?
Proč nedokáži říct ti, jak se cítím
a jak dny rychle plynou,
svými stavy doženu tě jít za jinou.

A já se ptám proč?

Proč hlava stále přemýšlí a napadají ji věci strašné,
proč trápí se a cítí všelijak, jen ne slastně.
Proč nevěří, že mohl bys ji mít rád?
že i v jejím případě je o co stát.

A já se ptám proč?
Proč se tohle vše děje?
Autor efie, 16.05.2010
Přečteno 409x
Tipy 10
Poslední tipující: Psavec, labuť, Házté, Boudicca, Jiná, CULIKATÁ, nejsembásník, rezina, Bíša
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná báseň :)

16.05.2010 19:13:00 | Izzzi

vypsání někdy i trochu pomůže...

16.05.2010 16:16:00 | Házté

To se lehce řekne a hůř dělá,viď?Posílám Ti culíčky na smutné srdíčko:-)))

16.05.2010 15:58:00 | CULIKATÁ

Nic v tom nevězí
Jen po boji
dva vítězi
zůstali stát
v závoji jistoty
I ty
o lásku každou vteřinu
musíš se prát!
V mlčení nejeden vztah zahynul

16.05.2010 15:46:00 | rezina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí