Úžasná

Úžasná

Anotace: pro Dominiku :-)

Sbírka: Cesta ke štěstí

Vidím tě v dáli a zůstávám s úžasem stát,
Jsi tak krásná a vím že se mi to nemůže zdát.
Krásná jak kvítí na rozkvetlé louce,
Jako hebké paprsky z rozzářeného slunce.

Tvůj úsměv je jak to nejněžnější pohlazení,
Jako po vášnivé noci to nejkrásnější probuzení.
A ty tvé nádherné oči jsou jak brány do ráje,
Jako vášnivé polibky pod rozkvetlou třešní na prvního máje.

Pak se ale probudím a realita je jiná,
Stále se mi o tobě zdá a dnes bude noc opět snová.
Poslední dobou tě nemůžu z hlavy dostat,
Nevím jak začít a nevím jak přestat.
Autor Spajdy, 16.05.2010
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí