***jsem jenom žena***

***jsem jenom žena***

Anotace: co dodat...

*
Jsem jenom žena a neumím být tvrdá,
Často někdy jsem,snad jsem na to i hrdá.
Však schází mi láska,něha i líbání.
Schází mi bláznovství a po trávě lítání.
*
Jsem jenom žena a nechci být tvrdá,
Schází mi láska šílená jak byla by má prvá.
Schází mi ten pocit, to krásné šimrání
V podbřišku,já místo tebe jen plyšáka
Objímám v pelíšku.
*
Schází mi dotek a slůvka vyznání,
Ty krásné pohledy a do vlasů šeptání.
Ten tlukot srdce při krásném milovaní,
Ten pocit blažený z jeho vyčerpání.
*
Schází mi víra,víra v lásku,víra v nás,
Já s láskou bych ten život krutý
Zvládala snáz.
A přesto miluji,i když má láska je němá,
Co po mě chceš, jsem přece jen Žena…
Autor kokyno, 17.05.2010
Přečteno 350x
Tipy 30
Poslední tipující: tato22, jitka.svobodova, Gabrielle, Ejí, Bíša, Mbonita, Psavec, Divoženka1, Házté, labuť, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi jenom žena, ale to není málo.

17.05.2010 14:48:00 | Psavec

pěkná s plyšákem v pelíšku..fííha! Ta je teda opravdu s tlukotem srdce ST! Asi si ho taky dneska vezmu do pelíšku..toho plyšáka..co venku když počasí blbne..ne ???

17.05.2010 13:24:00 | xoxoxo

Líbí se

17.05.2010 10:25:00 | Skalsky Pavel

Pěkná.

17.05.2010 10:14:00 | CULIKATÁ

DobrÝ,ženo!

17.05.2010 09:47:00 | modrá...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí