Rozchod

Rozchod

Anotace: 20.2.2006

Na začátku jsme tak šťastní byli
Oba se moc milovali
Žili jsme jeden pro druhého
Byls náplní srdce mého

Pak zlomils mi mé srdce
Vždyť nezasloužila jsem si to přece
Tužila jsem po svém boku žít
Snad i jednou spolu děti mít.

Čímpak jsem se provinila?
Co jsem špatně udělala?
Proč jsi mi tak ublížil?
Proč jsi jinou políbil?

Velkou jizvu na srdci teď mám
Bože...co teď udělám?
Už nechce se mi žít dál
Vezmu si život.....
Autor 1982-JnU, 17.05.2010
Přečteno 384x
Tipy 2
Poslední tipující: zajicek.vjamce
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bolí ale přebolí

17.05.2010 12:37:00 | zajicek.vjamce

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí